Убитият мъж на Анита Мейзер създаде супер шампионка

07.03.2019 14:48 | Видян 1904 пъти

Убитият мъж на Анита Мейзер създаде супер шампионка

Покойният съпруг на мисис България Анита Мейзер–Николай Димов създаде супер шампионка. Новата звезда в културизма Нели Митрева е негово протеже и той е първият й треньор.

През уикенда българката спечели две титли в най-престижния фестивал „Арнолд Класик”. Тя беше избрана от журито за категорична №1 в клас „Фитнес” при аматьорите.

На фестивала присъствал и легендата Арнолд Шварценегер, а победата си Нели посвети на треньора си.

Състезателката признава, че двамата имат много силна връзка. И той продължава да я подкрепя дори и след като тя заминава за САЩ, където се състезав, пише "България днес".

„Тренер, още не мога да повярвам на ужасиите, които чета. Не мога да повярвам, че ме остави сама. Помниш ли как говорихме за „Арнолд Класик 2017”? Ник, моите настоящи треньори Луис и Йоланда са невероятни хора, но имам нужда от теб. Пишехме историята на нашата страна заедно. Ник, моля те кажи ми, че това не е вярно, моля те”, пише Нели в социалните мрежи часове след като научава за смъртта на треньора си.

През 2018 тя успя да се пребори за второто място и посвети победата си на Ники Димов.

„За теб, тренер Ник Димов. Твоите мечти сбъдвам. Искаше ме там, на върха на света и аз съм там сега! Липсваш ми много, тренер, винаги ще си в сърцето ми и винаги ще се състезавам за теб”, казва още Нели.

От 2013 година до смъртта си Димов поддържа постоянна връзка с шампионката. Той я насърчава, дава й съвети, а най-ценният й спомен от него е медальон с общата им буква „Н”.
„Тренер, помниш, нали? Това е подаръкът от теб за мен в деня, в който заслужих картата си за професионалист. Винаги е с мен. Ти също!”.

В последното си съобщение до нея, Николай Димов я закача на шега. „Нелка, много си се пипнала на последното състезание. Браво!

Ако не го спечелиш ще дойда и ще те набия”, пише той.

„Обещаваме ти титлата следващия март”, пише Нели в деня на смъртта на Димов.

В крайна сметка тя печели и посвещава медала си на него.

Нели се запалва по културизма след телефонен разговор с Николай Димов. Българката по това време е шампион по лека атлетика с невероятни резултати в многобоя. Приплъзване на прешлен и две хернии спират кариерата й в атлетиката.

Тя започва работа като журналист, а след това и като модел.

През 2012-та шампионката заминава за САЩ, където започва работа като фитнес инструктор във Вашингтон. Сред нейните клиенти са политици, служители на Пентагона и други. Успоредно с това се готви и за състезанията, докато накрая стига върха.

„Тренировките са убийствени. Гладът–също”, споделя културистката.

Треньорът е този, който те кара да продължиш започнатото. Той е основният човек, който следи обезводняването преди състезанието. Всички тези неща ги правеше мен Ники Димов. Винаги съм го казвала и ще го кажа пак: Аз съм продукт на Ники Димов. Той ме създаде и след година ще бъдем непобедими тук”, споделя Нели за сайта Chicago.bg.


 




автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !