Гаджето на Поли Генова продава осветителни тела

06.03.2019 15:39 | Видян 2780 пъти

Гаджето на Поли Генова продава осветителни тела

Нито филипинец, нито известен поп изпълнител се оказа гаджето на Поли Генова. Таткото на бъдещия син на певицата се казва Джоузеф Шардън и е от Холандия.

Работи като сейлс мениджър в известна компания за осветителни и озвучителни тела, научи Галерия от свои сигурни източници.

Фирмата, в която Джоузеф работи, има офиси на пет континента, включително и в Европа. От няколко години продуктите й се разпространяват и у нас, като най-често се използват по турнета и концерти. Именно така Поли се запознава с Джоузеф – на Евровизия 2016 в Швеция.

Той е познат на един от най-близките приятели на Поли – Благой Каламски. Генова и Шардън се харесват от пръв поглед, но едва година по-късно връзката им става сериозна.

И двамата обичат да пътешестват и решават да се срещат на различни крайчета по света, вместо да редуват България и Холандия. Така, по време на една от срещите им в Бали разбират, че са един за друг. Когато Поли забременява, Джоузеф, без да се замисли, се мести да живее в София.

Певицата е много чувствителна, що се отнася до личното й пространство и ревниво пази самоличността на благоверния си. Поли е забранила на приятелите си да ги тагват в общи снимки, както и да коментират публично кой е бащата на детето й. Джоузеф също не обича популярността и избягва да придружава приятелката си на светски събития.

Близки до двойката потвърждават, че са много влюбени, но се съмняват да минат под венчилото. Както Поли, така и холандецът били противници на брака.

Очаква се бебето да се роди този месец, като името вече е избрано и ще бъде интернационално, твърдят запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !