Детето на Мария Илиева нахлу в студиото при Виктор Николаев

06.03.2019 14:23 | Видян 2826 пъти

Детето на Мария Илиева нахлу в студиото при Виктор Николаев

Мария Илиева бе на гости в предаването Здравей, България заради фурора, който направи с имитацията си на Софи Маринова в последния епизод на риалитито Като две капки вода.

Двамата водещи моментално започнаха да задават най-различни въпроси на певицата, когато изведнъж стана ясно, че тя е довела и детенцето си Александър в студиото. Той обаче трябвало да стои зад кадър и просто да я изчака при екипа на сутрешния блок.

Уви, палавникът не можа да се сдържи и нахлу в студиото, където се лепна за огромната плазма, на която вървяха клипове от изявите на Илиева в Капките. Виктор Николаев бе най-впечатлен от малкия и след като се усмихна, направи няколко опита да го пипне и да го погали.

При последния даже успя, но не за дълго, защото Александър след малко танци реши да се приближи максимално към камерата и да покаже какъв е сладур. Аделина Радева от своя страна пък само се усмихваше и въртеше, без да изпуска малкия от поглед.

"Той ме гледа в Капките и въпреки че имитирам някого ме разпознава. На края на изпълненията ми пляска винаги. Така ми каза жената, която го гледа, когато аз не съм вкъщи", призна Илиева.

В момента певицата сама се грижи за детето си, след като младото лъвче, което е негов баща, залюби момиче на неговата възраст и тотално заряза изпълнителката на Нищо.

Дори се шушука, че мачото Георги вече е сгоден и скоро ще вдига сватба, напълно забравил за майката на детето си, пише БЛИЦ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Филмът Зелена граница на Агнешка...

Филмът на Агнешка Холанд - Зелена граница, със...

Ергенът отпрати три дами от имението

Певицата Киара Маджарова, графичният дизайнер Мария...

Няма коментари към тази новина !