Последната снимка на Кийт Флинт в Instagram шокира фенове

06.03.2019 11:50 | Видян 1085 пъти

Последната снимка на Кийт Флинт в Instagram шокира фенове

Червеи, излизащи от разлагащо се месо в плик. Това изобразява последната снимка на Кийт Флинт в Instagram. След смъртта му, много фенове споделиха, че с фотоса фронтменът на The Prodigy искал да покаже как изглежда душата му отвътре.

Потресаващият кадър показва, че психиката му е била доста нестабилна, коментират експерти. Приживе певецът сподели, че се бори със „собствените си демони“, сред които са зависимостта към наркотиците и депресията.

Малко преди да се самоубие, Флинт е участвал в маратон по бягане на 5 000 метра, който се провел през изминалия уикенд. По думи на организаторите, той бил в добро настроение и поведението не подсказвало с нищо, че има проблеми.

Няколко дни по-рано вокалистът на The Prodigy пуснал за продажба жилището, в което живял заедно със съпругата си, пише The Sun и уточнява, че през изминалата година връзката им не вървяла и двамата се разделили.

Имотът е бил на стойност 1,5 млн. паунда. Източник, близък до изданието споделя, че музикантът имал намерение да продаде и заведението, което притежавал, за да припечели нещо.

„Винаги съм имал психични проблеми, така да се каже. Аз съм невероятно самоунищожителна личност“, споделя по-рано Кийт Флинт в интервю за The Times през 2009 г. и намеква, че може да се самоубие.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !