Уил Смит аут от Отряд самоубийци 2

02.03.2019 09:06 | Видян 1292 пъти

Уил Смит аут от Отряд самоубийци 2

Холивудският ас Уил Смит няма да застане пред камерата на сценариста и режисьор Джеймс Гън за продължението на комиксовия хит „Отряд самоубийци“. След като през 2016 г. изигра ролята на Флойд Лоутън (Дедшот) в оригиналното заглавие, класирано от сп. Rolling Stone на първо място в списъка му с най-лоши филми за годината, 50-годишната звезда ще се раздели с франчайза.

Като основна причина за разделянето на Смит с „Отряд самоубийци“ е посочен натовареният график на актьора. Според запознати, цитирани от The Hollywood Reporter, договорните му отношения с Warner Bros. никога не са предполагали включването му в евентуално продължение.

Уил Смит е и първото име, което окончателно се разделя с „Отряд самоубийци 2“. Към момента все още не е ясно кои актьори ще се завърнат и кои не за заглавието. Според слуховете, Марго Роби (Харли Куин) също ще пропусне втория филм от поредицата, чиято премиера е заложена за 6 август 2021 г.

Припомняме, че до това Джеймс Гън да застане начело на продукцията се стигна, след като кинодеецът бе уволнен от „Дисни“ и предстоящия филм „Пазители на галактиката 3“ след неуместни шеги, които е публикувал през 2009 г. в социалните мрежи.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Албена Михова с драматична съдба

Тази събота (27 април) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Джейкъб Колиър и Мистерията на...

Шесткратният носител на "Грами" ще свири и пее заедно...

Няма коментари към тази новина !