Гришо позира с Оскар в ръка до Серина Уилямс

27.02.2019 11:23 | Видян 1514 пъти

Гришо позира с Оскар в ръка до Серина Уилямс

Най-добрият български тенисист, който се впусна в афтърпартитата на Оскарите, публикува стори в профила си в Инстаграм, на което позира със Серина Уилямс и златистата статуетка в ръце.

Григор присъства на партито на списание Vanity Fair в елегантен черен костюм Dior, а феновете му в социалните мрежи изпаднаха във възторг от визията му. Серина също бе сред гостите на бляскавото събитие. Междувременно приятелката на Гришо Никол Шерцингер, за която се носят упорити слухове, че са разделени, купонясваше на събитието на Елтън Джон в шармантен бял тоалет.

Серина и Гришо изглеждат в страхотно настроение, а по всичко личи, че Уилямс се е вмъкнала в последния момент в кадъра. Към сторито Григор в написал: "Моите приятели Оскар и Серина Уилямс".

Предполага се, че звездите са имали кратка афера през далечната 2012 година. След това Гришо имаше връзка с колежката си Мария Шарапова, а след раздялата им негова приятелка е Никол Шерцингер. През септември 2017 г. Серина стана майка за първи път, а само два месеца по-късно мина под венчилото с основателя на Reddit Алексис Оханян.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !