Глезят Хари и Меган с марокански деликатеси

26.02.2019 18:00 | Видян 1880 пъти

Глезят Хари и Меган с марокански деликатеси

Херцозите на Съсекс в последния си ден от пребиваването им в Мароко посетиха престижен клуб за конна езда, където научиха как конете помагат терапевтично на деца с увреждания, съобщи Асошиейтед прес.

Както обикновено на събития, двамата се държаха за ръце, пристигайки в кралския спортен комплекс в Рабат. Кралското семейство разгледа конюшните, разговаря с инструкторите и треньорите, ръката на Маркъл бе нарисувана с къна.

След това тя и съпругът ѝ се отправиха към Villa Des Ambassadeurs, където се срещнаха с местните деца, които ги посрещнаха със знамена на Мароко и Великобритания, както и им подариха подаръци.

Двойката се срещна с шеф-готвач, който обучава децата в традиционната мароканска кухня, а Меган и Хари опитаха някои местни деликатеси, сред които и топла супа.

Децата използваха рецепти от книгата „Заедно: Готварска книга на общността ни“, чието публикуване бе подкрепено от Меган Маркъл. Средствата от продажбите се събираха за пострадалите в пожара в Гренфел тауър в Лондон.

Очаква се кратката визита на двойката в Мароко да е последното пътуване на Меган в чужбина, преди херцогинята на Съсекс да роди през април.

Освен че бяха радушно приети, Хари и Меган получиха покана отново да гостуват: „Елате следващия път със своето бебе в Маракеш. Искаме да ви готвим“, гласеше заръката от децата.

Източник: tialoto.bg
Снимки: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !