Актрисата Дария Симеонова по стъпките на Джей Ло

26.02.2019 14:25 | Видян 1797 пъти

Актрисата Дария Симеонова по стъпките на Джей Ло

Натовареното ежедневие оставя отпечатъка на умората върху кожата на лицето без значение възрастта. Понякога лицето излъчва единствено стрес, който обаче трудно може да бъде премахнат. Затова, ако сте мечтали за процедура, която моментално да изтрие напрежението и да възстанови жизнения баланс на кожата, решението е Dermalinfusion. Тази нова патентована технология ще отговори 100% на вашите очаквания и ще ви донесе допълнителни ползи за кожата на лицето и тялото ви. Dermalinfusion е първата и единствена терапевтична система с моментален и дълготраен ефект.

Сред почитателките на хитовата холивудска процедура, чието официално представяне беше наскоро в столичната клиника Jewel Skin, e чаровната актриса Дария Симеонова. За звездата от „Откраднат живот“, която неотдавна стана майка, това е единствената терапия, успяваща ефективно да освежи и подхрани в дълбочина кожата й. „Покрай грима за снимките и представленията в театъра се сдобих със суха и чувствителна кожа, така че много внимавам какво правя с лицето си. Сега кожата ми още повече има нужда от редовно почистване, хидратация и подхранване“. Двадесетминутното чудо за лице и тяло Dermalinfusion е привлякло интереса и се е превърнало в любима терапия на множество дами от червения килим. За мигновената способност на тази технология да озарява тена открито говорят Дженифър Лопез и американските актриси близначки Мери-Кейт и Ашли Оулсен.

„Чувствам се щастлива в кожата и в тялото си благодарение на Dermalinfusion“, споделя Дженифър Лопез, за която терапията е задължителен бюти ритуал преди всяка публична изява. И наистина, неинвазивната 3 в 1 технология Dermalinfusion, прилагана от специалиста Анелия Николова от столичната клиника Jewel Skin, светкавично регенерира и ремоделира кожата.

По думите на Анелия Николова тя едновременно ексфолира, почиства в дълбочина порите, вливайки в кожата специално разработени, обогатени с мощни антиоксиданти, витамини и ценни хранителни съставки серуми. Подходяща е за всеки тип кожа, без да е необходим възстановителен период. Освен това терапията може да се прилага без противопоказания от бременни жени и кърмачки. Същото потвърждава и актрисата Дария Симеонова: „Освен, че не отнема време, тя не е болезнена и не оставя дълготрайни следи.

Харесвам процедурата, защото след нея имам усещането, че кожата ми диша повече, следите от ежедневните замърсявания са премахнати, а кожата ми е подхранена с полезни за нея благини. Но най-хубавото е, че кърменето на Макс не ми пречи да се поглезя с нея.“  

Предлаганата от Jewel Skin Clinic процедура Silk Peel Dermalinfusion е отличен избор както за деликатните зони на устните и очите, така и за увредената от слънцето кожа в областта на шията и деколтето. Изключително ефективна е при стрии на корема или гърдите, при акне на гърба или за изравняване на грубата и неравна кожа.

„Въпреки, че мъжът ми много помага в грижите за Макс, домакинската работа в по-голямата си степен остава за мен. Това се отразява на ръцете ми и те са сухи и дехидратирани. Silk Peel Dermalinfusion помага и те да получат грижата, която заслужават.“ – споделя Дария Симеонова. Освен лицето си, Дария Симеонова не пренебрегва тялото, защото съвсем скоро трябва да е в перфектна форма за снимките на „Диви и щастливи”. „По време на бременността качих 12 килограма.

Свалих ги за около 2 месеца. Сега се старая да се храня добре, пия много течности и не спирам да се движа. За съжаление обаче не мога да се откажа от сладкото! Тук добрите ми гени много ми помагат.“ Когато има повече свободно време Дария ходи на йога с бебето или пък тренира в аматьорския фитнес вкъщи.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !