Над 1 440 000 зрители избраха старта на Гласът на България по bTV

25.02.2019 14:30 | Видян 1494 пъти

Над 1 440 000 зрители избраха старта на Гласът на България по bTV

Най-гледаното музикално риалити започна с грандиозно шоу, нов треньор, обновен регламент и разтърсващи изпълнения
С епично изпълнение, четири обърнати стола и оспорвана битка между треньорите Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев стартира новият сезон на Гласът на България по bTV в неделя вечер.

Първият участник в кастингите на тъмно - 18-годишната Славея Иванова,  изправи на крака треньорския състав с чувствената балада Rise Up и продължи напред в отбора на Михаела Филева.  

По данни на ГАРБ рекордните над 1 440 000 зрители са гледали старта на най-успешното музикално риалити у нас, в което само гласът има значение - това е най-гледаният първи епизод на шоуто в сравнение с всички предходни сезони (All4+). Надпреварата между треньорите и изключителните музикални изпълнения в неделя вечер бяха и категоричният избор на 44% и от младите зрители (18-34 г.), както и от хората на възраст между 18 и 49 години.

Истински фурор в Гласът на България предизвика неочаквана поява на втория участник – Атанас Кателиев,  който се приземи върху стола на новото попълнение в треньорския състав Михаела Филева. „Ти си падна направо на мястото!“, засмя се певицата и отстъпи мястото си на Атанас.

Младото момче впечатли треньорите както с ударното изпълнение на парче на Stevie Wonder, така и с признанието, че работи като стругар. Атанас избра да се състезава в отбора на Графа, в който участието си в шоуто продължи и 39-годишната Галина Красимирова от Сливен. Тя спечели кастинга на тъмно с четири обърнати стола, запомнящ се кавър на песен на Tina Turner и силна лична история.

Завладяващите житейски истории на талантите бяха неизменна част от старта на шестия сезон на музикалното шоу. Дъщерята на шоумена и тв водещ Иво Танев – Албена, изненада публиката с нестандартен микс между Havana на Camila Cabello и Trouble на Moby, и трогна зрителите с признанието, че избира да се изяви на сцената на Гласът на България с цел на намери себе си след 7-годишна връзка и детство в сянката на баща си. Треньорите обаче не се трогнаха от изпълнението й, а Албена коментира неуспеха си с прекомерната си емоция.

Още в първи епизод на шоуто Камелия спечели за отбора си така чакания от нея изпълнител в поп-фолк жанра. Появата на 23-годишния таксиметров шофьор Тодор Симеонов, който изля душата си в сръбски шлагер, накара и четиримата треньори да се обърнат. „От три сезона чакам поп-фолк! Ей, животе! Дайте чаша вино!“, възкликна Камелия при появата на Тодор, който успя да разчувства дори заклетия рокаджия Иван Лечев.  

С появата на 23-годишния студент Сергей Вардеварян зрителите станаха свидетели на истински концерт на сцената на Гласът на България. Изпълнението му бе високо оценено от Иван Лечев, то завърши с четири обърнати стола, а китаристът на ФСБ се качи на сцената и акомпанира с китарата си на младия талант.

Силен финал на първи епизод на Гласът на България постави 16-годишната Надежда от Пазарджик. „Има Надежда за българската музика!“, възкликна Михаела Филева, след като момичето свири на роял и направи собствен прочит на класиката Wicked Games на Chris Isaak. Тийнейджърката, която за пръв път се изявява пред публика като изпълнител и инструменталист, избра да продължи в шоуто в отбора на Михаела.

От днес феновете на Гласът на България могат да следят всичко, което се случва в бекстейджа на шоуто, благодарение на ексклузивното видео съдържание в рубриката Гласът зад кадър в сайта http://glasat.btv.bg/ и във Facebook страницата на предаването.

Тази седмица новият V-Reporter и трети водещ на шоуто Елина Марковска ще покани един от треньорите в забавно предизвикателство, ще разпита Михаела Филева за първите й впечатления от талантите и ще покаже емоциите, които вълнуват участниците преди да се качат на сцената. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !