Родна топ-моделка изгря на Пикадили съркъс в Лондон

25.02.2019 16:03 | Видян 974 пъти

Родна топ-моделка изгря на Пикадили съркъс в Лондон

След като  през януари превзе модната библия Vogue, 21-годишната топ-моделка Ивелина Чоева грейна на един от най-прочутите лондонски площади - Пикадили съркъс. Преди три години българската красавица отива на кастинг и така се запознава с дизайнерите на нашумелия моден бранд Vini+Omi.

Всеки сезон от английската марка ангажират Ивелина за своите дефилета.  Vini+Omi стана популярен в света на модата с дрехите, които произвеждат от рециклирани материали. Компанията е екологично настроена и организира редица кампании за опазване на планетата.

Тази година наред със световни модни марки, Vini+Omi бе другият бранд, който бе избран да излъчи фрагмент от ревюто си на големите екрани на Пикадили съркъс. Жителите на Лондон и хилядите туристи ежедневно се наслаждават на красивото лице на Ивелина.

Нашето момиче се появява на всеки кръгъл час на големите екрани в центъра на английската столица, редом до образите на световни знаменитости като Виктория Бекъм и Дуа Липа. Ивелина се занимава с мода от 2011 година. Тя е снимала за световноизвестни брандове и е участвала в кампании на Fendi, Loreal, Max Factor, Tresseme, Samsung и много други.

Успоредно с това родната красавица е заснела впечатляващи едиториали за модни списания като Harper’s Bazaar, Cosmopolitan и Glamour. Пътувала е за модни ангажименти в Милано, Истанбул, Париж, Лондон, Банкок, Дубай и Ню Йорк. Тя работи в Лондон като маркетинг специалист за два световноизвестни модни бранда.През пролетта на родната моделка й предстои да представи нов иновативен проект в България, по който е работила няколко години заедно със своя екип.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !