Алекс за Иван Ласкин: Всичко, което погледна в нас, е той!

22.02.2019 16:49 | Видян 2354 пъти

Алекс за Иван Ласкин: Всичко, което погледна в нас, е той!

Александра Сърчаджиева споделя тежките емоции след смъртта на съпруга ѝ Иван Ласкин в първо телевизионно интервю пред Нова.

„Аз ще премина сама през цялата тази болка и през целия този ад и никой няма как да ми помогне. С това ще трябва да се справя сама.“, разказва тя.

Александра признава, че се чувства като дете, загубило се в гората. „Казвам си, че това е някакъв кошмар, от който искам да се събудя и той да е до мен.“
Актрисата споделя, че ѝ е много трудно и като си е у дома навсякъде вижда Иван Ласкин.

„Всичко, което погледна в нас е той. Сядам, забивам поглед в една точка и нищо не искам да правя. Една чиния не искам да помръдна.“

Александра признава, че сега не работи както преди. А за дъщеря си споменава, че много чете и знае, че всяко дете си избира само родителите и съдбата, за да премине през нещо, но също така вижда колко са тъжни очите ѝ.

„Питам се каква съм била в миналия си живот и какво съм причинила на хората, че сега да трябва да мина през цялата тази болка“, споделя Александра.

Иван Ласкин почина в нощта срещу Богоявление, на 48 години, след като дни наред за живота му се бореха медиците във ВМА.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Един от обвинителите на Кевин Спейси...

Делото на Кевин Спейси за сексуално посегателство се...

Мадона искала дете от Денис Родман

Мадона искала да има дете от Денис Родман. Това разкри...

Няма коментари към тази новина !