Нова цака Би Ти Ви с Карамазов и Врачански

22.02.2019 10:17 | Видян 1739 пъти

Нова цака Би Ти Ви с Карамазов и Врачански

Премиерните български сериали ще бъдат големият коз на Нова телевизия през пролетния сезон, когато стартира поредната яростна война за зрителска аудитория, високи рейтинги и рекламни постъпления.

Три са заглавията на поредиците, с които „Нова“ планира да разбие конкуренцията, а шансовете й да успее са сериозни. До дни на екрана ще се завърти седмият сезон на „Откраднат живот“, както и новите продукции „Дяволското гърло“ и „Господин Х и морето“. Докторската сага има безброй почитатели заради чудесната актьорска игра, както и интригуващ сюжет, основан на сложни междуличностни отношения, писа „Галерия“.

Една от сигурните гаранции за успех на поредния сезон е участието на Юлиан Вергов и Владо Пенев, които остават главни герои и в продължението на сериала. „Господин Х и морето“ пък е базиран на комични любовни и житейски истории, а конците на събитията ще дърпа Калин Врачански. Той се превърна в тотална звезда с участието си в „Стъклен дом“ преди години и зрителките нямат търпение да го видят отново на екран. Негова партньорка ще бъде Александра Сърчаджиева, която неотдавна изживя една от най-големите си лични драми след смъртта на съпруга си Иван Ласкин.

„Дяволското гърло“ също има шансове да се превърне в тотален хит, защото е криминална поредица, наситена с мистика и тежки престъпления, а в главните роли са поверени на две от най-актуалните звезди – Владо Карамазов и Теодора Духовникова.

С тези три заглавия „Нова“ най-вероятно ще дръпне гърди напред пред Би Ти Ви не само заради качеството на продукциите, а тъй като се включва в актуалната световна вълна да се гледат сериали.

През пролетта Би Ти Ви пуска „Гласът на България“, но най-вероятно зрителите ще изберат „Като две капки вода“ на Нова тв, което ще тече по същото време.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Като две капки вода: ФИНАЛЪТ –...

Тази година NOVA и „Като две капки вода“ ще...

Няма коментари към тази новина !