Броим по $415 за най-евтиния билет за Евровизия 2019

21.02.2019 10:17 | Видян 611 пъти

Броим по $415 за най-евтиния билет за Евровизия 2019

Между 415 и 550 долара ще струват билетите за финала на тазгодишното издание на Евровизия. Конкурсът ще се проведе в Тел Авив през май, като след месеци отлагане пропуските ще бъдат пуснати в продажба през идните дни (първоначално бе обявено, че това ще стане още през декември - б.а.).

Споменатите цени са рекордно високи за Евровизия. За сравнение, миналата година пас за финалите в Лисабон е струвал на меломаните между 40 и 330 долара. С една идея по-евтини ще се котират пропуските за репетициите – между 97 и 345 долара.

Общо 4000 билета ще бъдат пуснати за феновете на Евровизия, 3000 пък са резервирани за рекламодателите и делегациите на различните страни, които ще вземат участие в песенното състезание. Припомняме, че тази година България няма да се включи в конкурса.

Рекордната цена на пропуските пък е обяснена с високия стандарт на живот в Израел. Както Монитор вече писа, организаторите планират и да изградят палатков лагер за посетителите на конкурса, а като причина изтъкнаха липсата на достатъчно места в хотелите във и около Тел Авив.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !