Реми Малек пее на оскарите с Queen?

20.02.2019 12:33 | Видян 273 пъти

Реми Малек пее на оскарите с Queen?

Реми Малек, който скочи с финес в обувките на Фреди Меркюри в Бохемска рапсодия, ще излезе на сцената заедно с Queen по време на церемонията за връчването на наградите Оскар. За това наддават феновете на филма, който ще протегне ръка към 5 от престижните статуетки.

След спекулации за разрив в отношенията между Американската филмова академия и Брайън Мей, Роджър Тейлър и вокалиста, с когото се изявяват Адам Ламберт, преди ден групата официално потвърди, че ще даде тон за песен на заветната дата 24 февруари.

Новината бе съобщена, както от самите музиканти на Queen, така и от кино институцията, които обаче не издават кои и колко песни ще бъдат изпълнени в Долби тиатър. Липсва и официална информация относно спекулацията дали Малек също ще подкрепи бандата на сцената.

"Ще разтърсим оскарите", написа Адам Ламберт в социалните мрежи, като малко известен факт е, че отличникът от American Idol също се разписва, макар и с камео, роля в Бохемска рапсодия.

Припомняме, че след по-малко от седмица филмът ще се бори в категориите за филм на годината, актьор в главна роля, монтаж, звуков монтаж и звуково смесване.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мариана Попова плаши с визия

Мариана Попова шокира приятелите си с нова визия....

Ицо Хазарта събира Неправилен рап в...

Неправилен рап - такова заглавие ще носи първият...

Няма коментари към тази новина !