Игра на тронове стартира без Краля на нощта

20.02.2019 10:16 | Видян 281 пъти

Игра на тронове стартира без Краля на нощта

Дългоочакваният последен сезон на кървавата сага Игра на тронове ще започне без появата на Краля на нощта. В сайта на НВО излезе списък с актьорите, които се разписват с участие в първи епизод.

Името на словашкия актьор Владимир Фурдик, който играе предводителя на белите бродници, не влиза в него. Все пак не е ясно дали списъкът е окончателен, тъй като той вече не фигурира на сайта на НВО.

Интересното е, че в първа серия от осми сезон ще се появят Кристофър Хивю и Ричард Дормър, които феновете познават съответно като Тормунд и Берик Дондариан. Припомняме, че в последните излъчени серии те бяха нападнати от Краля на нощта и е вероятно да се завърнат като бели бродници.

Напълно очаквано, всички главни герои ще се появят в първи епизод - Церсей, Джайм и Тирион Ланистър, Санса и Аря Старк, Джон Сноу и Денерис Таргериан.

Междувременно се роди нова теория от феновете, според която именно героинята на Лина Хейди ще спаси цял Вестерос от Краля на нощта. Според митологията на Игра на тронове, бродниците приемат новородени бебета като жертвоприношние.

Затова е възможно бременната Церсей да предаде и така пожертва последното си дете от Джайм в името на общото благо. Имайки предвид, че тя е сред злодеите в Игра на тронове, това е слабо вероятно, но би бил свеж обрат.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Влади Зографски мина под венчило с...

Владимир Зографски мина под венчило. Най-добрият...

Бран Старк приел финала на Игра на...

Бран Старк победи в Играта на тронове в едноименния...

Няма коментари към тази новина !