Стана ясно къде ще учи детето на Хари и Меган

19.02.2019 11:17 | Видян 1494 пъти

Стана ясно къде ще учи детето на Хари и Меган

Докато все още не е ясен полът на бебето на принц Хари и Меган Маркъл, стана ясно кое училище ще посещава техният наследник.

И въпреки че Дворецът Кенсингтън не е направил никакви официални изявления, то според E! Съпрузите са решили да запишат детето си в американско училище във Великобритания.

По информация на източник, близък до знатното семейство, двойката иска да даде на детето си различно образование, а за Маркъл също така е важно то да не забравя своите американски корени.

The Sunday Times даже назовава името на конкретно училище, където според него ще се образова първото дете на херцозите на Съсекс, а именно – CS Egham International School в град Егхам, графство Съри.

Всички членове на кралското семейство до този момент са посещавали традиционни британски учебни заведения. Между другото Уилям и Кейт също направиха революционен избор за училище на принц Джордж като го пратиха също в реномирано британско учебно заведение, но поне не в еднополови школа, както се е случило с Уилям и Хари.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !