Дискова херния мъчи Владо Карамазов

18.02.2019 15:37 | Видян 1425 пъти

Дискова херния мъчи Владо Карамазов

Дискова херния е причина Владимир Карамазов да слезе от театралната сцена за неопределен период от време.

Актьорът е аут и от новия сезон на лекарската сага Откраднат живот, съобщи ПИК.

Преди дни от камерната сцена на Народния театър се наложило да падне постановката Богът на касапницата, в която Карамазов участва заедно с Александра Василева, Радена Вълканова и Юлиан Вергов. Актьорът се почувствал зле и не бил в кондиция да играе.

Запознати издават, че той се е видял в чудо и не откривал лек за заболяването си. Пробвал е различни методи – от традиционната медицина, през плуване, йога до народни лечители.

Загрижени за здравето му, феновете го затрупали със заръки и съвети. Препоръчали са му и лечение в санаториума с минерална вода в карловското село Баните. Последната му надежда била свързана с бай Добри – лечител от Сливенско, който работел с биоенергия, пише Телеграф.

Владо няма да се изявява и на снимачната площадка на най-успешния медицински сериал у нас. Сценаристите от Откраднат живот са командировали героя му д-р Карагьозов в Германия заедно с екранната му съпруга, която го бе изоставила в предния сезон.

Звездата страдала от дискова херния, а в последно време тя толкова се обострила, че не му позволявала да изпълнява работните си ангажименти.

Карамазов доста се понатоварил и със снимките на шестия сезон на Откраднат живот, в който му се налагаше да снима всеки ден от сутрин до вечер в продължение на близо два месеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !