Калин Врачански омайва три жени

18.02.2019 09:36 | Видян 1561 пъти

Калин Врачански омайва три жени

С тежката задача да омайва три жени наведнъж се заема Калин Врачански. Актьорът ще върти на малкия си пръст Алекс Сърчаджиева, Доротея Толева и Станислава Николова, които се разхождат в токчетата на „майките с главно М“ в сериала „Господин Х и морето“. Героините им са попаднали в капана на скучното ежедневие. Кой може да го разнообрази, ако не нов чаровник на хоризонта?

Героят на Врачански, познат в криминалните среди като Хамелеона, извършва голям обир в столицата и отива да се укрива във Варна. След нелеп инцидент, той си присвоява самоличността на учител - българин, работил дълги години във Финландия, който тепърва ще трябва да усвоява тънкостите на образователната система, за да остане под прикритие.

Зрителите могат да очакват свежи лафчета от типа "Сексът по Скайп е като веган в месарски магазин" – само гледаш тъпо

през сцена, но режисьорите на сериала Димитър Коцев-Шошо и Станислав Тодоров – Роги изрично уточняват, че това не е чиста комедия.

„Героите се лутат между това дали да бъдат истински или фалшиви и с това попадат в неочаквани ситуации“, коментират те.

По време на специална прожекция на първия епизод попълненията от актьорския състав се пошегуваха, че два месеца са си отдъхнали във Варна, докато снимат. „Аз не си починах“, намигна Врачански. След като зарадва с по една червена роза дамите, които присъстваха на събитието, актьорът допълни: „Много е хубаво да снимаш кино. Понякога е по-хубаво от сладолед“.

По думи на красивата Доротея Толева нейната героиня е "събирателен образ на всички потиснати жени".

В криминалната комедия тя влиза в ролята на лайф коуч (б. а. - човек, който дава ценни житейски съвети) и управлява влог. Със старта на сериала зрителите ще имат възможността за лична връзка с актьорите. За целта ще бъде създаден специален влог във VBOX7, чрез който героинята на Доротея Толева - Вики ще развива истории от поредицата.

„Моята героиня има влог, в който дава съвети на хората. А всъщност самата има нужда от такива! Идеята ни е да развием хобито на Виктория, за да създадем допълнителна връзка със зрителите “, сподели актрисата.

С участие в поредицата се разписват още актьорите Стоян Радев, Любен Кънев, Светломир Радев, Христо Пъдев, Пламен Великов, Ина Добрева и други.

Сюжетът на „Господин Х и морето“ ще се разгърне в 12 епизода от 1 март в 20 ч. по Нова тв.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Няма коментари към тази новина !