Меган Маркъл страда от опасен синдром

15.02.2019 13:06 | Видян 2326 пъти | Гласували 1

Меган Маркъл страда от опасен синдром

Общественото внимание е приковано към бременността на Меган Маркъл. Лекари обаче забелязаха нещо много тревожно от кадрите, на които херцогинята на Съсекс позира с наедряло коремче.

Лекари са разгледали много обстойно снимките на Маркъл и за жалост констатират, че тя има голям здравословен проблем, който може да се прехвърли на бебето й. Оказва се, че херцогинята на Съсекс има тревожен синдром и трябва много да внимава.

„Палците й са много извити”, казва Лиз Холидей, ръководител на акушерска клиника. „Това говори за синдром на хипермобилност на ставите.”

Всъщност опитайте се да извиете пръстите си колкото Маркъл. Много малко хора могат да огъват пръстите си толкова много. Тази патология, която мнозина си мислят, че е нещо положително, е срещана сред милиони хора. Лекарите казват, че се дължи на слабост на сухожилията. Няма нищо чак толкова ужасно в това, но и няма нищо хубаво. Хората страдащи от това заболяване са по-склонни да получават болки в ставите и доста лесно навяхват крайниците си.

При този синдром раждането може да е по-болезнено. Освен това при такива случаи има риск от усложнения след раждането, например следродилен кръвоизлив. Редно е да припомним, че астролози вече прогнозираха, че Маркъл ще роди преждевременно, скоро ще разберем дали е така, защото кралското бебе се очаква през месец април.

Експерти все пак успокояват, че при Маркъл този синдром не е чак толковасилно изявен, а разстягането може да е в резултат от редовно и интензивно посещаване на занимания по йога. Известно е, че херцогинята е фен именно на нея.

Източник: jenata.blitz.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !