Бебето на Орлин Павлов с първа разходка

15.02.2019 12:05 | Видян 2780 пъти | Гласували 1

Бебето на Орлин Павлов с първа разходка

Три седмици след раждането си, дъщерята на певеца Орлин Павлов беше изведена на първата си разходка, съобщават от 24 часа.

Майка ѝ Диана публикува снимка от разходката в профила си във Фейсбук, а под нея приятели на младите родители честитиха рожбата им и не пропускаха да правят комплименти на майката за бързото ѝ възстановяване и свежия външен вид.

Седмица след раждането на дъщеря му, Орлин Павлов благодари на всички за хубавите пожелания, които е получил. Той издаде в На кафе, че приятелката му Диана е родила естествено и се чувства отлично. За новата си роля на баща сподели:

"Страхотно е! Нещо ново, голямо предизвикателство. Едно ангелче, което е в ръцете ни. Едно много крехко създание, на което ще даваме много любов."

Певецът сподели, че правилният човек за него - Диана, се е появила по най-естествения начин, без Орлин да търси любовта целенасочено.

"Съдбата си знае работата. Никога не трябва да я натискаме или да ѝ даваме зор. Мисля, че нещата са предопределени по някакъв начин", допълни той.

Елизабет е първото дете на певеца, който през април ще навърши 40 години. Той лично обяви новината за раждането на бебето с думите:

"Елизабет Павлова, добре дошла на този свят."

"Диана, обичам те! Ти си майка-героиня! И както се пее в една песен: "Светът е друг, когато си тук", написа още той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

NOVA търси големите постижения на...

Кои са големите постижения в демократичната история на...

Няма коментари към тази новина !