ДА! Manzo или най-накрая добро телешко в България

13.02.2019 17:35 | Видян 1078 пъти

ДА! Manzo или най-накрая добро телешко в България

Табелата за гарантирано италианско качество е детайл, който не всеки забелязва на влизане в един от най-модните ресторанти на София. Manzo е първото място, за което може да се гарантира, че няма да се изложат с телешкото.

Месо, което невинаги се получава добре дори в нашите заведения с претенции. Италианските готвачи са допълнителна гаранция. Ресторантът разчита на класиката в жанра – световноизвестната Фиорентина. Ала теглото от 1,3 кг трудно се изяжда дори от двама.

300 г рибай или стриплойн от любимото ни уругвайско Ангъс телешко, което е по-добро даже от аржентинското, както сме пробвали на място в квартала на богатите Караско с неговия безкраен плаж и резиденциите като от филм в Монтевидео е напълно достатъчен.

Интериорът е какъвто трябва да бъде – едновременно съвременен и уютен, като в любимия ни ресторант за телешко – остерия във Флоренция, който вече сме ви представяли в нашата рубрика. Също както там, и в Manzo има dry ager-и, за да бъде постигнат модният ефект на „отлежаване” на месото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Няма коментари към тази новина !