Бивша любовница на Батинков тормози Тоца

13.02.2019 17:45 | Видян 2504 пъти

Бивша любовница на Батинков тормози Тоца

Мис България 2009 Антония Петрова е подложена на постоянен психически тормоз от бившата половинка на съпруга й Ивайло Батинков. Екслюбовницата му правела всичко възможно да почерни живота на родилката, научи HotArena от свои добре осведомени източници.

Въпросната дама не оставяла на мира младото семейство и откакто сключили брак миналото лято, ги заливала със злоба и помия, оплакала се самата Антония пред дружки. Петрова дори подозирала, че бившата на Батинков стои зад голяма част от негативните публикации по неин адрес в медиите. Врагинята й се опитвала да настрои и близките на Ивайло срещу Антония, убеждавайки ги, че миската е с него само заради парите му.

Според запознати Батинков и любовницата му имали сериозни отношения. Познавала се добре с родителите му, била си много близка и със сестра му Магдалена. Бизнесменът обаче така и не се решавал да й предложи брак, докато в един момент връзката им се изчерпала. Именно тогава Батинков срещнал Антония и зарязал половинката си. Унизена и съкрушена, изоставената дама започнала да върти интриги и да подкопава репутацията на Петрова.

Екслюбовницата на Ивайло успяла да се сдобие с телефонния номер на миската и започнала да й праща обидни SMS-и.

Дори след раждането на първородния наследник на Антония и Батинков, бившата не спирала с тормоза. Миската се притеснявала, че с негативната си енергия душманката й ще навреди на бебето. „Започна да се филмира, че малкият е урочасан и затова не спира да плаче. В момента е много крехка и емоционална и тази жена й действа зле психически“, разказват близки до семейството. Петрова обмисляла да отиде на гледачка и да провери дали няма направена магия.

Самият Батинков пък отказвал да участва в драмата между бившата и настоящата му. Един-единствен път Ивайло предупредил екслюбовницата си да стои настрана. Като видял, че няма резултат, спрял да й обръща внимание.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !