INNA с първи самостоятелен концерт за България

13.02.2019 17:30 | Видян 886 пъти

INNA с първи самостоятелен концерт за България

Една от най-атрактивните съвременни  поп изпълнителки, INNA най-после ще зарадва хилядите си почитатели у нас със самостоятелен концерт! Сексапилната румънка ще пее пред българска публика на 17 март в ДКС Васил Левски, Велико Търново.

Събитието е организирано от АРТ БГ и Община Велико Търново по повод празника на старопрестолния град  и е част от културния му календар за 2019 г. Билетите за събитието вече са в продажба от Туристически информационен център Велико Търново и Eventim.bg на цени от 200 до 40 лв и студентски билети от 15 лв.

Предизвикала фурор още с първия си сингъл Hot през 2008 г. младата румънка за кратко се превръща в сензация на световна клубна сцена. Следващите три сингъла на певицата постигат успех в световен мащаб, което води до номинация на музикалните награди на MTV Европа 2009, а в началото на 2010-та сингълът Hot достига номер 1 в класацията на Съединените щати Билбордс хот денс еърплей.

Този сингъл озаглавява и дебютния албум на Inna. Следват множество участия в цяла Европа, като в началото на 2011-та година изпълнителката осъществява мащабно турне във Франция, Германия, Испания, Турция, Ливан и Румъния. Вторият студиен албум на Inna I Am the Club Rocker излиза през октомври същата година и постига още по-голям успех в Северна Америка, включително и в Мексико, където е тотален хит.

През последните десет години, няма престижна денс сцена, където да не присъстват хитовете на Inna. До този момент има издадени общо 5 албума, които покоряват челните места в световните музикални класации и продават милиони копия по цялото земно кълбо.

INNA записва песни и пее изцяло на английски и испански  език, което до голяма степен предопределя тоталния й успех, тъй като музиката и има универсално звучене за публиката по целия свят. Организаторите съветват всички да си закупят билети за екслузивния концерт на 17 март колкото се може по-рано, защото залата на ДКС Велико Търново разполага само с 2300 места, които се очаква да бъдат разграбни за броени дни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !