Андре Рийо обявява втори концерт в София

13.02.2019 13:56 | Видян 1228 пъти

Андре Рийо обявява втори концерт в София

Поради огромния интерес и след напълно разпродадена зала Андре Рийо обявява втори концерт в София - на  9 юни в  зала Арена Армеец. Това става в деня, в който Краля на валса и неговият оркестър Йохан Щраус ще свирят на стадиона в Амстердам преди голямата футболна среща от Шампионската лига между отборите на Аякс и Реал Мадрид.

Андре Рийо започна началото на годината силно, като обяви 100-ия си концерт на големия площад  Ваерхоф  в Маастрихт. От 2005 година насам всяко лято холандецът изнася традиционните си концерти пред многохилядна публика в родния си град.

Само през 2018 е събрал 150 000 свои фена от 80 страни на спектаклите си на открито. А за миналата година над 700 000 зрители са посетили неговите представления в турнето му от Европа до Австралия.

Грандиозните спектакли за този сезон  в София са с  нова и изненадваща програма. Повече валсове и много емоции обещават от мениджърския екип.

Концертите на харизматичния Рийо доставят цветна емоция и удоволствие за сетивата. Те са пищно и жизнерадостно съчетание от добре познати класически и произведения и популярни мелодии, изпълнения на известни солисти от различни националности, изненади, фин хумор и неповторимото присъствие на маестрото.

Рийо владее настроението и на публиката, и на 60-те музиканти от оркестъра Йохан Щраус с аристократичното си излъчване и мощен позитивизъм.

С над 500 платинени награди, милиарди гледания в YouTube и повече от 3 700 000 последователи  във Facebooк Андре Рийо е един най-аплодираните, атрактивни и продавани артисти в света.

Партньор на концертите от българска страна е промоутърска агенция БГ Саунд Стейдж.  Билетите за втория концерт са вече в продажба в мрежата на Ивентим, бензиностанции OMV, билетен център на НДК, както и онлайн на www.eventim.bg  и www.andrerieu.com.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !