Джордж Клуни: Тормозят Меган като принцеса Даяна

13.02.2019 14:27 | Видян 1880 пъти

Джордж Клуни: Тормозят Меган като принцеса Даяна

Медиите тормозят Меган Маркъл по същия начин, по който преди години го правеха с майката на принц Хари - покойната принцеса Даяна. Това коментира Джордж Клуни по повод близкото му приятелство с херцога и херцогинята на Съсекс.

"Те я преследват навсякъде", коментира той пред австралийски медии. По думите му, тя вече е в седмия месец и не бива да бъде притеснявана по този начин.

"Тя е преследвана и оклеветявана по същия начин, както навремето това се случи с Даяна. Нейната история се повтаря", добави холивудската звезда.

Джордж Клуни коментира и писмото, което според британски медии, Меган е изпратила до баща си. "Не мога да ви кажа колко разстройващо е това  ... Бях изненадан. Смятам, че това е безотговорно", отбеляза още той.

Актьорът и съпругата му Амал бяха сред официалните гости на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. Четиримата са добри приятели, дори се предполага, че холивудската звезда ще стане кръстник на детето на кралската двойка.

Очаква се херцогинята да роди през пролетта, като полът на бебето все още не е ясен. Въпреки че вече е в напреднала бременност, тя не спира със своите ангажименти и по нищо не показва, че представителите на медиите я притесняват. Преди месец обаче някои издания посочиха, че видът й показва, че е стресирана.
 
tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !