Ники Михайлов крие пръстен за Свети Валентин

13.02.2019 12:55 | Видян 2697 пъти

Ники Михайлов крие пръстен за Свети Валентин

Футболистът Ники Михайлов е закупил неприлично скъп пръстен за половинката си Николета Лозанова, научи Галерия. Синът на Боби Михайлов е скрил луксозното бижу от плеймейтката и планира да й го подари навръх Празника на влюбените Свети Валентин, разкриха пред нас авери на вратаря.

Ритнитопковецът обаче уточнил, че пръстенът не е годежен, макар цената му да е като на такъв. Двойката винаги си подарявали скъпи дарове за 14 февруари и този път Михайлов решил да отиде малко по-далеч.

Бижуто било обсипано с малки черни диаманти, като Ники изрично го поръчал без голям камък, за да не се заблуди Николета. Двамата се разбрали изрично да не се сгодяват, защото магията щяла да изчезне.

Според запознати цената на пръстена била около 5000 лева. С този жест Михайлов искал не само да накара Лозанова да се чувства специална, но и да затвори устите на злобарите. Откакто вратарят играе за Левски, в светските среди упорито се шушука как половинката му изкарва повече от него.

„Мога само да се гордея, че жената до мен е успешна и независима“, отвръщал Ники на подмятанията.

Освен за Николета, Михайлов имал луксозен подарък и за другата си любима жена.

Дъщерята на плеймейтката – 6-годишната Никол, щяла да получи за 14 февруари уникална ръчно изработена диадема.
Момиченцето много обичало Ники да й прави прически вечер преди сън. С този жест Михайлов искал да покаже на майката и дъщерята, че е лудо влюбен и в двете.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !