Грами драми, Карди Би напусна Instagram

12.02.2019 14:12 | Видян 1250 пъти

Грами драми, Карди Би напусна Instagram

Първата награда “Грами” на Карди Би и донесе неочаквана вълна от хейт.

Певицата бе нападната в социалните мрежи, след като й дадоха статуетката за най-добър рап албум. Те твърдят, че “Invasion of Privacy” не заслужавал да спечели.

Вълната от критика накара певицата да деактивира акаунта си в Instagram, като преди това качи гневно видео, после го изтри. В него Карди се защитава ожесточено и изтъква, че “си е скъсала задника” да направи този албум. “Спях по три месеца на един кожен диван в студиото, докато бях бременна, далече от семейството си”, казва Карди.

“Получавах мигрени, записвах болна. Четири песни въобще не влязоха в албума, защото когато ги записвах, носът ми беше запушен”.

“Когато миналата година бях номинирана в две категории, но не спечелих, всички обясняваха, че са ме отрязали незаслужено. Тази година спечелих и пак имате проблем?”, допълва тя.

Церемонията в неделя вечер донесе критика за Карди и в личен план. Причината е, че тя се появи на червения килим с Offset, с когото се беше разделила няколко месеца по-рано заради негови системни изневери. Рапърът от Migos кръшнал на Карди още докато тя беше бременна, но тогава съпругата му му прости. Този път изглежда феновете не подкрепят решението на Карди Би да даде пореден шанс на бащата на 7 месечната си дъщеричка Калчър.

Видеото можете да гледате ТУК !

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !