Никол Шерцингер с нов ухажар след раздялата с Гришо

11.02.2019 15:12 | Видян 2686 пъти

Никол Шерцингер с нов ухажар след раздялата с Гришо

Никол Шерцингер си има нов ухажор. След като се раздели с родния тенисист Григор Димитров, хубавицата е атакувана от доста мъже, сред които и бившият футболист Джейми Реднап.

45-годишният спортист отдавна бил хвърлил око на певицата, но чакал чинно да стане необвързана, за да предприеме ход. Той поканил през общи приятели Шерцингер на среща, но тя го отрязала.

„Джейми много си пада по Никол, но нямаше да направи нищо по въпроса, докато тя бе с Григор. След раздялата, той не се свени да демонстрира интереса си към нея, но тя не откликва с обяснението, че сега не е подходящото време. Двамата биха били страхотна двойка, кой знае какво ще се случи в бъдеще“, коментира източник пред The Sun.

Никол и Джейми все пак се познават. Двамата се срещнаха през 2016, когато се появиха в тв-състезанието A League of Their Own.

Бившата менторка от формата X Factor се е разделила с Гришо, тъй като той в момента мислел само за кариерата си, а тя искала семейство, твърдят британските таблоиди.

Красивият български спортист и експевицата от Pussycat Doll бяха заедно около три години. За първи път те се появиха като двойка на турнир в Австралия през 2015-а година.

Преди връзката си с Григор, Никол имаше дългогодишен роман с пилота от Формула 1 Луис Хамилтън. В момента Шерцингер е заета с новия си проект – риалити шоуто The Masked Singer, което дебютира по Fox миналата седмица.

Колкото до бившия футболист на „Ливърпул“ Реднап, той се разведе с жена си Луис през 2017-а, след 19-годишен семеен живот.

Източник: tialoto.bg
СНимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !