Ники Пенчев чака бебе от Рая Пакова

11.02.2019 13:19 | Видян 3109 пъти

Ники Пенчев чака бебе от Рая Пакова

Водещата на Националната лотария Рая Пакова чака бебе от волейболна звезда. Националът Ники Пенчев ще става татко, а щастливката е русата красавица, раздала милион и една награди.

Новината бе оповестена от бъдещия татко, който сам се похвали в социалните мрежи. Той пусна снимка, на която двамата държат бебешки обувки и отдолу написа „Нека приключението започне”.

Красавицата и спортиста се сгодиха миналата година. Пакова гордо показва годежния пръстен на ръката си, а приятелки често я питат за датата на сватбата.

Засега двамата ще отложат тържеството, тъй като бебето е приоритет. Ники и Рая имат бурна връзка от три години, а вече се чувстват готови и за деца.

Пенчев предложил брак на половинката си на романтична почивка, а точно пред волейболния отбор да се събере за подготовка за световното й поискал ръката, докато се разхождали на плажа, пише България днес.

Русокосата красавица казала „Да” на секундата и оттогава двамата са сгодени официално.

Николай живее в Полша, където играе за местен тим, а красивата му половинка често пътува до там.

Засега Рая няма планове да се мести при волейболиста, защото не иска да се отказва от кариерата си. Но вероятно все пак ще прекара майчинството при любимия си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !