Хабиб срещу Жорж Сен Пиер в Ню Йорк?

11.02.2019 11:02 | Видян 1177 пъти

Хабиб срещу Жорж Сен Пиер в Ню Йорк?

Хабиб Нурмагомедов вече е избрал следващият си противник. През ноември дегестанецът планира да се бие с бившия шампион в полусредна категория - Жорж Сен Пиер. Пред руска телевизия Хабиб разкри, че иска да се бие със Сен Пиер в края на годината в зала Медисън Скуейър Гардън (Ню Йорк).

"Моето завръщане ще бъде през ноември в Ню Йорк срещу Сен Пиер. В града има голяма руска диаспора. Сен Пиер е един от най-добрите бойци и ще бъде много интересно за мен да се изправя срещу него", сподели Хабиб.

Пречка пред осъществяването на двубоя може да се окаже теглото на Сен Пиер. Както е известно той се подвизаваше в полусредна категория, докато Хабиб е лека категория.

Той обаче ще има достатъчно време да свали част от своето тегло, тъй като евентуален мач между двамата може да се проведе най-рано в началото на ноември. Както е известно Хабиб получи 9-месечно наказание, заради мелето, което предизвика след края на двубоя си с Конър Макгрегър.

Неговият брат и човек от щаба мъ пък получиха едногодишна забрана за участие в официални мачове. Нурмагомедов разкри, че в знак на солидарност към тях също няма да се след изтичането на 9-месечното му наказание.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !