Триумф за България на SFC 7: Avatars

11.02.2019 10:46 | Видян 790 пъти

Триумф за България на SFC 7: Avatars

ММA състезанието SFC 7:Avatars се проведе на 9-ти февруари в зала Универсиада.

Събитието включваше битки по правилата на ММА и К-1, както и разнообразно зрелище за публиката като ожесточена рицарска битка, шоу-двубой с благотворителна кауза.

Първата битка на вечерта бе финалът от турнира Спорт срещу порока по аматьорски ММА, в който се срещнаха Александър Соколов и Тони Константинов. Двамата направиха доста оспорвана среща в три рунда, от която победител излезе Александър Соколов.

Михаил Николов зарадва зрителите с първия нокаут за вечерта и то още в първия рунд на ММА срещата си срещу Александър Евстатиев от Варна.

В третата професионална ММА битка за вечерта Александър Цонев направи страхотен обрат и записа поредния нокаут срещу Данияр Зарилбек от Киргизстан.

След това дойде ред и на първия К-1 двубой за вечерта и единствения женски двубой в SFC 7. В него българката Албена Ситнилска победи по точки  азербейджанката Суад Салимова.

В благотворителния двубой бившият репортер от Господари на ефира Владислав Василев се изправи срещу професионалния ММА състезател -Тони Маркулев. Битката завърши със спортсменско равенство.

Александър Петров спечели титлата на SFC по К-1 правилника след 5 рунда битка с Майк Спранг.

След нея зрителите станаха свидетели на три рундова битка между рицари, в която се изправиха един срещу друг Петър Владов от България и Юсуф Сахин от Турция. Срещата бе квалификация за световното по този спорт, което ще се проведе в Сърбия.

В нея бойците смениха няколко оръжия и след агресивен трети рунд от страна на българина, той спечели със съдийско решение.

Най-дългоочакваната ММА среща на вечерта - битката между Камен Георгиев и Калоян Колев завърши с победа на Колев.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !