Меган с писмо до баща си: Спри да ме тормозиш през медиите

08.02.2019 11:06 | Видян 2467 пъти

Меган с писмо до баща си: Спри да ме тормозиш през медиите

Меган Маркъл още не може да се разбере с баща си за това как са се скъсали отношенията между тях. Нейни близки приятели споделят пред People какво точно се е случило. По думите им съвсем не е вярна тезата, че херцогинята на Съсекс не е общувала с баща си. Малко след сватбата тя дори му е написала писмо, с което го моли той да престане да я тормози през медиите.

„Татко, съсипана съм. Обичам те. Имам само един баща. Моля те, спри да ме измъчваш чрез медиите и да поправим отношенията си“, пишело в него.

„Мисля, че тя винаги ще се чувства опустошена от това, което той е направил“, коментира източник, близък до херцогинята на Съсекс пред изданието.

Близки до някогашната звезда от сериала „Костюмари“ изразиха притесненията си пред изданието, че напрежението около продължаващото отчуждение между баща и дъщеря влияе стресово и на двамата и може да се отрази и на нероденото дете на Меган и принц Хари.

„Тревожим се за това как този конфликт се отразява на бебето – коментират те – Не е хубаво да се постави човек толкова дълго под напрежение, особено ако и очаква дете.“

След сватбата на Меган с принц Хари през май 2018 г., на която Томас не присъства, отношенията между баща и дъщеря се сринаха. Томас се почувства засегнат и на няколко пъти коментира случващото се между тях, както и намекна за предполагаема вражда между Меган и Кейт Мидълтън.

Томас Маркъл също обясняваше, че в медиите са били разпространени лъжи и те именно са направили разрива с Меган толкова сериозен. Той обясни също, че е правил поне няколко опита да се срещне с Меган и Хари, писал е писма, но всяко подобно негово желание е било игнорирано.

Приятелите на Меган обаче уверяват, че Томас знае точно как да се свърже с дъщеря си, тъй като нейният телефонен номер не е бил променян. По думите им бащата просто никога не се е опитвал да направи контакт с дъщеря си.

„Той никога не се е обаждал, никога не ѝ е писал. Твърденията му се оказаха изключително болезнени, тъй като и Мег винаги е била послушна. В същото време като негова дъщеря, тя е проявявала и много съчувствие към него“.

В материала става ясно още, че Меган и Хари до последно са чакали Томас да дойде на сватбата и твърдят, че е пристигнала кола да го вземе, но 74-годишният е отказал да влезе.

Малко по-късно Меган научава, че той е получил сърдечен удар и че е претърпял операция преди сватбата. По думите на нейните близки, тя е изпращала есемеси на баща си, като в тях е пишело, че го обича. Според неин бивш колега е „срамно“, че Меган е изобразена като човек, който не се интересува от собствения си баща.

Затова пък от думите му става ясно, че тя никога не е имала близка връзка със своя полубрат Томас Маркъл-младши, както и с полусестра си Саманта, която е особено критична към Меган в медиите.

Саманта е скъсала връзка с Меган с настойчивостта си и егоизма си. Също така отношенията им са се влошили с факта, че тя не е спряла да я атакува в социалните мрежи и в пресата, пише и Daily Mail. Очаква се Саманта да пусне две книги за Меган, в които едва ли я описва ласкаво. Пикантните творби ще излязат в периода април – май, точно във времето, в което се очаква херцогинята да роди.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !