Ариана Гранде саботира наградите Грами

07.02.2019 11:33 | Видян 1452 пъти

Ариана Гранде саботира наградите Грами

Феновете на Ариана Гранде ще останат силно разочаровани, тъй като няма да я чуят да пее на наградите Грами на 10 февруари. Звездата не само няма да излезе на сцената, но дори няма да присъства на събитието след скандал с продуцентите на шоуто.

Източник разкри пред Variety, че певицата се чувствала изключително обидена, след като ѝ било отказано да изпълни 7 Rings – последния сингъл от предстоящия ѝ албум, който излиза на пазара два дни преди събитието.

След сериозна разпра продуцентите на Грами се съгласили с желанието ѝ, но настояли те да изберат втората песен от изявата ѝ на живо. Това окончателно вбесило младата звезда и тя дори отказала да се появи на събитието, на което е номинирана в две категории – най-добро поп вокално изпълнение с песента си „God Is a Woman“ и най-добър вокален албум със своя Sweetener.

Създалата се ситуация много прилича на миналогодишната драма с изпълнението на Лорди. Тогава продуцентите ѝ забраниха да изпее песен от албума ѝ Melodrama, а пожелаха да изпълни трибют към Том Пети, който тя отказа.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !