Бившата съпруга на Чанинг Тейтъм издава книга

07.02.2019 10:17 | Видян 1434 пъти

Бившата съпруга на Чанинг Тейтъм издава книга

Бившата съпруга на холивудския ас Чанинг Тейтъм – Джена Дюан, обяви, че ще издаде дебютната си книга. Томчето ще носи заглавието Gracefully You: How to Live Your Best Life Every Day и в него актрисата ще дава ценни съвети за щастлив живот.

"Чаках много време, за да ви разкрия за този проект. Неговата цел е да ни помогне да намерим щастието във всеки аспект от живота ни, въпреки всички предизвикателства. Книгата е пълна с истории от живота ми, със снимки, както и с предложения за дома, здравето и т.н.", обяви в социалните мрежи звездата от В ритъма на танца.

Gracefully You: How to Live Your Best Life Every Day ще се появи на пазара на 22 октомври под щампата на издателството Gallery Books. Именно там могат да се правят и предварителни поръчки за заглавието, което ще излезе на феновете 30 долара.

Новината за книгата идва малко по-малко от година, след като Дюан и Тейтъм обявиха края на брака си. Те се венчаха през 2009 г. и заедно отглеждат 5-годишна дъщеричка. Оттогава слуховете сватосаха актьора с певицата Джеси Джей. Междувременно звездата се готви да изгрее на сцената на Бродуей с мюзикъл, вдъхновен от популярната поредица Професия стриптизьор. Премиерата на спектакъла е заложена за ноември.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !