Златка и Благо вдигат сватба във въздуха над Дубай

06.02.2019 17:44 | Видян 3653 пъти

Златка и Благо вдигат сватба във въздуха над Дубай

Благо Георгиев и годеницата му Златка Райкова вдигат сватба още това лято.

Двамата са решили да избягат извън България заради засиления медиен интерес и много искат да се оженят в ресторант във въздуха в Дубай. Те ще поканят само най-близките си приятели и роднини и по този начин ще гарантират, че на сватбеното им тържество няма да присъстват папараци, пише Галерия.

Със Златка се спрели на Дубай, защото бяха на романтична почивка в арабското емирство в началото на годината и там Златка отпразнува своя 33-ти рожден ден. Когато открили нетрадиционния ресторант в облаците, те решили, че искат именно там да бъде отпразнуван най-щастливият момент в живота им. От него се разкрива зашеметяваща гледка, а морските специалитети в менюто могат да задоволят и най-изискания вкус.

За луксозното преживяване влюбените ще трябва да се изръсят солено, но Благой бил готов на всичко, само и само да задоволи прищевките на годеницата си. Затова и се съгласил да стане рекламно лице на известна модна къща срещу сумата от 100 000 лева. Фирмата обещала да му подари за сватбата и най-скъпия си костюм.

Златка и Джизъса се сгодиха навръх Коледа, само четири месеца след началото на връзката си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !