Пинк със звезда на Алеята на славата

06.02.2019 16:43 | Видян 1548 пъти

Пинк със звезда на Алеята на славата

Пинк получи звезда на прочутата Холивудска алея на славата, предаде Франс прес. Поп певицата увери, че за нея това е сбъдната мечта, която звучи сюрреалистично.

"Имам усещането, че мечтая и ако някой ме ущипе, ще го ударя с юмрук", каза пред насъбралите си фенове 39-годишната певица, обградена от съпруга си и двете им деца.

Пинк, чието истинско име е Алиша Мур, ще участва в надпреварата за наградите Грами, които ще бъдат връчени в неделя. Тя се възползва от церемонията, за да се върне към дебюта си в музикалната индустрия и да благодари на баща си, който я окуражил да осъществи мечтата си въпреки трудностите.

"Днес чествам нещо, което баща ми ме научи да правя - да съм вярна на себе си - каза тя. - Човек трябва да вярва във възможностите си."

Пинк е била номинирана 20 пъти за Грами и три пъти е спечелила престижната награда. В неделя тя отново ще се съревновава за отличието в категорията най-добър вокален поп албум с диска си Beautiful Trauma.

"Всеки път, когато загубя надпреварата, получавам Грами от алуминиева хартия от съпруга си. Следователно с нетърпение очаквам да получа ново отличие Грами от алуминиева хартия", отбеляза шеговита тя.

Пинк е издала 7 албума, от които са продадени над 50 милиона копия.

Елън Де Дженерис, която използва нейна песен за ежедневното си телевизионно предаване, заяви, че Пинк е голяма рок звезда, като същевременно я приветства, че остава здраво стъпила на земята.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !