Роми откраднаха кучето на 100 Кила

05.02.2019 18:00 | Видян 1739 пъти

Роми откраднаха кучето на 100 Кила

Голяма мъка мъчи рапъра 100 Кила. Изпълнителят е 5 дни без най-добрия си приятел - кучето Яна.

Животинчето е на неговото гадже, но певецът е силно привързан към него. Кучето е порода американски кокер шпаньол. Килата редовно разхожда любимеца и има огромни чувства към него. Кучето изчезва в края на миналата седмица. То се разхожда из Добрич, откъдето е приятелката на изпълнителя.

"Цигани са го откраднали - проплака Килата. - За последно знаем, че три ромчета са се навъртали около Яна. След това следите й се губят. Най-вероятно са го взели", добавя изпълнителят.

Въпреки че кучето не е скъпо, Килата прави всичко по силите си да го намери. Той обикаля града и околията, за да открие верния си приятел. Рапърът дори ходи до ромското гето в града, но без успех. Яна е любимката на цялото семейство и трудно приема, че я няма в къщата им. Животинчето е на 6 години и е отгледано от близките на гаджето на изпълнителя, пише България Днес.

"Ще платим на този, който я намери", категоричен е Килата.

Рапърът е лудо влюбен в приятелката си. Той крие половинката и не я показва публично. Наскоро Килата и девойката се завърнаха от романтична почивка в Тайланд. Близки до изпълнителя твърдят, че скоро Явор, както е името на варненеца, може да предприеме следващата крачка и да се задоми.

"Срещнах любовта на живота ми. Тя е много специален човек, който обърна света. Имам грешка към нея, която се надявам с времето да оправя. Когато мисля за нея, всичко в мен се свива", признава 100 Кила.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Родни звезди се страхуват от коклюша...

Не крийте, че не ваксинирате децата си!, призовава...

Няма коментари към тази новина !