Меган Маркъл с грандиозен гаф

05.02.2019 10:46 | Видян 2003 пъти | Гласували 1

Меган Маркъл с грандиозен гаф

Бременната Меган Маркъл дръзна да наруши много строго кралско правило. Наглостта й вече минава всякакви граници.

Кралицата не си е позволявала такива издънки на младини, коментират биографите на семейството. Според тях Маркъл вече наистина прекалява и трябва да се научи, че щом е съпруга на принц Хари трябва да спазва определени правила.

Херцогинята на Съсекс си позволи да носи черни дрехи, прескачайки всички кралски традиции. Тя пристигна с черна рокля и палто в Лондонския университет по време на визита.

Правилата на кралското семейство гласят, че роялите трябва да избягват черното, освен в случай на погребение или Ден на възпоменание. През останалото време те трябва да носят свежи и запомнящи се цветове.

Изглежда обаче, че бременната херцогиня не желае да се съобрази и с тази традиция и за пореден път навлича черни дрехи.

Кралицата от своя страна честичко залага на колоритни дрехи и чанти. Тя обича меките светове, но и тези, които правят впечатление.

Според биографите Елизабет Втора не си пада по бежавия цвят, защото така няма да бъде запомнена. „Обича да слага цветове, които я открояват“, казват те.

Според психолози Меган залага на черното, защото се опитва да се скрие от светлината на прожекторите. „Когато тя залага на този цвят, явно опитва да не се набива на очи. Това е нейният начин да отклони вниманието от себе си“, смятат експерти.

Източник: jenata.blitz.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Няма коментари към тази новина !