Хотел Marinela Sofia – горд домакин на четвъртото издание на Sofia Open 2019

04.02.2019 10:47 | Видян 1598 пъти | Гласували 1

Хотел Marinela Sofia – горд домакин на четвъртото издание на Sofia Open 2019

Столицата ни ще бъде най-горещата тенис точка през идната седмица, а хотел Marinela Sofia впечатли своите гости с огромна тенис топка в човешки размер, която с поставянето си прикова вниманието и привлече десетки желаещи за снимка.

В предстоящите дни носителят на три титли от Големият шлем и бивш номер 3 в света Стан Вавринка, бившият номер 6 Гаел Монфис и още шест звезди от топ 30 на световната ранглиста ще участват във вълнуващия тенис турнир.

Стефанос Циципас, Карен Хачанов, Данийл Медведев, Роберто Баутиста Агут, Николоз Басилашвили, Фернандо Вердаско са част от имената, които ще бъдат гости на петзвездния хотел.

Част от вече пристигналите звезди вече оставиха своя звезден автограф върху впечатляващата тенис топка, разположена на централно място до рецепцията. Сред първите бе първият шампион в София и световен номер 18 Роберто Баутиста Агут.

Веднага след пристигането си в хотела се разписа и миналогодишният финалист Мариус Копил, който тази година ще срещне още в първи кръг Стан Вавринка. Емоциите и интересните случки в хотела на тенис звездите продължават.

Днес в ресторант Bulgar ще се състои официалният коктейл на Sofia Open 2019, на който световните играчи, участници във внушителния турнир, ще се срещнат с официалния екип на организаторите на Sofia Open, дипломати, популярни лица от света на спорта и културата на България и фенове на тениса.

В по-късните часове Megami Club – Hotel Marinela ще посрещне ВИП гостите на официалното Players Party на Sofia Open.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !