Памела Андерсън и Адриана Карембьо оценяват Sinan в неделя

01.02.2019 10:50 | Видян 1242 пъти

Памела Андерсън и Адриана Карембьо оценяват Sinan в неделя

Амбициозният млад изпълнител Sinan е на път да направи поредната си голяма крачка не само на музикалната, но и на модната сцена. Тази неделя артистът от каталога на Diapason Records ще дефилира на финала на престижния конкурс Top Model Belgium и ще се бори за бленуваната победа.

Грандиозното събитие ще се проведе в сърцето на Града на любовта – Париж. До заключителния кръг успяха да стигнат едва 25 мъже и 25 жени от общо над 6000 кандидати. Оспорваната селекция започна още в началото на миналата година и премина през няколко етапа. Sinan се утвърди като любимец на публиката и събра най-голям зрителски вот по време на полуфиналите. В навечерието на сюблимния момент той е много развълнуван, но и уверен в себе си.

Рано сутринта на 2-ри февруари финалистите ще поемат на своето дългоочаквано пътуване от Белгия до Франция. За настаняването им е резервиран луксозен петзвезден хотел в близост до Айфеловата кула, а вечерта преди последната си битка те ще прекарат на кораб, където организаторите са предвидили внушително частно парти.

Голямото съревнование ще започне в 13:00 ч. местно време на 3-ти февруари и ще продължи до късно вечерта, като ще се излъчи на живо по люксембургския канал Plug RTL. Звездното жури на конкурса ще се състои от 12 души, сред които световната актриса Памела Андерсън, автомобилният състезател Пол Белмондо и фотомоделът Адриана Карембьо.

Освен за внушителна парична сума, кандидатите ще се борят и за съвместна работа с някои от най-престижните модни марки в света – Jean Paul Gaultier, Kenzo, Givenchy, Karl Lagerfeld, Thierry Mugler и др.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !