Джей Ло – искрено и лично за кариерата и любовта

31.01.2019 16:01 | Видян 1869 пъти | Гласували 1

Джей Ло – искрено и лично за кариерата и любовта

Дженифър Лопес е в най-добрата си форма на 49 години и няма търпение за пореден път да покаже на хейтърите колко е успешна и уверена в себе си. Актрисата позира в новия брой на Harper's Bazaar по бански, докато коментира трудностите в кариерата си и връзката си с Алекс Родригес.

„Гордея се с това, че оцелях толкова време в този бизнес. Уверена съм в себе си. Но все още приемам трудно, когато хората казват, че не си достатъчно добър или питат: „Защо е успешна?“. Чуваш го често, когато си успешна жена, но не и ако си успешен мъж.

Истината при жените е, че може 12 други жени да ти кажат, че си невероятна и само един мъж да се опита да те принизи и ти ще запомниш само лошите думи“, коментира Лопес пред медията.

Що се отнася до репутацията ѝ на дива, актрисата коментира:

„Опитваш се да дадеш най-доброто от себе си и накрая хората се опитват да те очернят като те изкарват недобър човек, ти си дива. За кого говорят?“.

Макар че има няколко успешни албума зад гърба си, Дженифър все още се сблъсква с хейтъри, които твърдят, че не може да пее.

„Още в началото на кариерата ми, хората се опитваха да ме поставят в рамка. Играеш добре, но не можеш и да пееш добре в същото време. Аз бях много самоуверена, защото бях решила да пробвам различни неща“, обясни тя.

И всичко това ѝ коства много усилия…

„Понякога се чувствам много уморена. Наистина се уморявам често. Но никога не съм и помисляла да се откажа, просто мисля, че имам нужда от почивка в тези моменти.

А за тези, които се надяват да я видят сгодена за половинката ѝ Алекс Родригес – очаква ги разочарование.

„За мен пътешествието в личен план е изпълнено с много върхове и падения. Но те касаят мен, бяха урок за мен, за да разбера себе си. Докато не се научиш да обичаш себе си, няма как да обичаш искрено и чисто някой друг. Веднъж направиш ли го, вече можеш да имаш връзка, която се базира на любов и уважение. Такава еволюция изживях и смятам, че съм на по-добро място сега“, обясни звездата.

 
Източник: tialoto.bg
Снимки: Harper's Bazaar


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !