Алекс Петканова пропя

28.01.2019 11:55 | Видян 1850 пъти | Гласували 1

Алекс Петканова пропя

Звездното семейство Алекс и Дани Петканови хич не си губят времето докато очакват първия си наследник. Въпреки че красивата моделка трябва да роди всеки момент, нито тя, нито съпругът и намалят темпото в социалните мрежи. Днес, навръх рождения ден на бъдещата майка, тя реши да направи подарък на феновете си в Инстаграм като ги изненада с новината, че хваща микрофона.

„Happy Birthday to me!!! Вместо вие на мен обаче, аз на вас съм ви подготвила изненада!? Знам, че не сте предполагали, че мога да пея... ама в днешно време не е задължително, за да си певица. Абонирайте се за канала ми в YouTube „Mama Model“, за да чуете и видите съвсем скоро какво забавно видео ви спретнахме с моя мъж“, загатна тя и провокира последователите си в социалната мрежа да дават предположенията си на кой голям български хит ще направи пародия.

За да визуализира новото начинание Дани Петканов подари за рождения ден на любимата си големи рамки, с които да я снима за реклама на канала. Дори запечата на видео, как Александра си отваря подаръците. Първият беше кошче за бебето, на което хубавицата реагира с: „А кога за мен?“, а в отговор получава: „Ми, то е в теб, значи е за теб!“ След като заблуди любимата си, че й е купил подарък, който всъщност не е за нея, той й поднесе опаковани рамките, с които минути по-късно вече заснеха фотосесия и обявиха новото си начинание в Youtube.

По повод празника на жена си пък Петканов написа: „Моята жена днес има рожден ден! Каквото съм й пожелал е за нея, а на вас ще кажа, че решихме да възродим youtube канала ни. Той е с ново име и ще стартира ударно? с първата песен с клип на Александра. Не пропускайте да я чуете, като се абонирате за канала.
Айде и дано да роди днес вече, че ако са на една дата с бебето ? няма как да им пропускам рождения ден“.

Източник: Monitor
Снимка: Инстаграм

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !