Дейвид Бекъм спасил компанията на Виктория от фалит

28.01.2019 10:23 | Видян 1575 пъти

Дейвид Бекъм спасил компанията на Виктория от фалит

Със скромната сума от 23 милиона паунда Дейвид Бекъм подпомогна бизнеса на съпругата си – Виктория.

Модната марка на бившето попълнение на Spice Girls е била пред фалит, затова легендарният футболист й се притекъл на помощ, съобщава в. „Дейли мейл“. Според публикацията, за 2017 година компанията на Виктория е претърпяла загуба от над 10 милиона паунда.

Дрехите на Бекъм са популярни сред знаменитости като херцогинята на Съсекс Мегън Маркъл, риалити сензацията и модел Кендал Дженър и певицата Лейди Гага. Въпреки звездната подкрепа обаче компанията отчита големи загуби от 2008 година насам.

Лошите резултати са в следствие на разходите за „дизайна, маркетинга и продажбите“, съобщи говорител на модната компания на Бекъм. Миналата година дизайнерката се наложи да съкрати част от персонала си и да увеличи разходите за реклама, което доведе до леко повишаване на продажбите през април.

За разлика от съпругата си Дейвид Бекъм, който е част от управителния съвет на компанията „Ди Би венчърс“, е отчел печалба за миналата година в размер на 23 ,2 милиона паунда и е получил дивиденти за близо 19 милиона паунда.

Източник: Monitor




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !