Кристиан Костов учи мандарин за седмица

26.01.2019 09:24 | Видян 2090 пъти

Кристиан Костов учи мандарин за седмица

Да се обясни в любов на мандарин – това е задачата пред Кристиан Костов в рамките на най-голямото риалити шоу в Азия Singer 2019. Романтичните слова не са част от голям жест, който момчето-чудо планира пред камерите на предаването, а част от последната му задача – да изпълни песен на популярния в страната изпълнител JJ Lin.

Именно с меланхолично-любовните трепети на парчето Remember ще изгрее родната звезда на сцената на Singer 2019, а фенове дори и от Китай отсега стискат палци на отличника от X Factor. Това ще е първи опит на Костов с китайския език, а предвид забързаното темпо, с което се снимат епизодите на предаването, той имаше не повече от седмица, за да се подготви за трудната задача.

Самият певец призна, че заедно с брат му Даниел, който е неотлъчно до него и в рамките на шоуто, почти не успяват да се приберат в хотелската стая за пълноценен сън. "Всички тук са много добри", призна Костов за конкуренцията си в телевизионното състезание.

Въпреки че е единственият чуждестранен изпълнител в Singer 2019, той получава завидна подкрепа и от феновете си в Китай. Нещо повече, те научиха български, за да засвидетелстват любовта си към изпълнителя на Beautiful Mess и на родния му език.

"Ние сме тук за теб", написаха върлите му почитатели в картичка, състояща се от поздрави на още три езика – английски, китайски и руски. "Винаги когато ме срещнете по улицата, можете да ме спрете за снимка или прегръдка", отвръща им Костов, като признава, че в началото се чувствал объркан от факта, че феновете му го посрещали с думата "мама".

"Впоследствие осъзнах, че това означава, че ме обичат като майка", намигна още певецът, класирал България на рекордното второ място на Евровизия.

Изпълнението на Кристиан на песента Remember е вече записано, но ще бъде излъчено чак другата седмица. Преди това, още днес зрителите ще могат да проследят представянето му в третия епизод на шоуто. В него той ще изпълни две песни - Crazy на Gnarls Barkley и Don't на Ед Шийрън.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !