Гаджето на Цвети Стоянова призна: Не сме заедно

25.01.2019 14:03 | Видян 1830 пъти

Гаджето на Цвети Стоянова призна: Не сме заедно

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова и дългогодишният й приятел – вратарят на Локомотив (София), Александър Любенов, са се разделили.

Двамата бяха заедно почти шест години и минаха през редица изпитания. Дори се говореше за сватба. Шокиращата новина бе потвърдена от Любенов, който се включи в лайв чат в Инстаграм. Там един от приятелите му го попита „С Цвети заедно ли сте?“. Отговорът на стража беше още по-красноречив – "Не“.

Според близки до двамата те са сложили край на отношенията си още през ноември, но досега никой не е знаел за това. Каква е причината, не е ясно. Бившите гаджета явно не таят лоши чувства един към друг, защото все още са приятели в социалните медии.

Съмненията, че нещо не е наред в двойката се появиха около празниците. Тогава гимнастичката качи своя снимка с късметче от кафе, на което пише „сватба“. „Само младоженецът липсва“, написа Стоянова с което намекна, че има проблеми с приятеля си. България Днес потърси гимнастичката и вратаря за повече подробности за края на връзката им.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !