Уайнстийн с нова армия от адвокати

24.01.2019 14:45 | Видян 1312 пъти

Уайнстийн с нова армия от адвокати

След като преди седмица адвокатът на звездите Бен Брафман отсвири Харви Уайнстийн, скандалният продуцент си нае нова армия от престижни юристи.

В екипа е адвокатът от Флорида Хосе Баес, допринесъл през 2008 г. за издаване на оправдателна присъда в делото срещу Кейси Антъни, обвинена в убийството на дъщеря си. В защитата на Уайнстийн ще се включи и Робърт Съливан, смятан за специалист по съдебните дела, в които е невъзможно обвиняемите да бъдат защитени.

"Потвърждавам, че аз и Съливан сме включени в екипа. Уайнстийн твърди, че е невинен и ние се радваме, че ще му помогнем да се защити.", заяви Баес.

Баес и Съливан наскоро бяха адвокати на актрисата Роуз Макгауън, една от жените, чиито обвинения в сексуално насилие срещу продуцента Уайнстйн доведоха до появата на движението #MeToo.

В новия екип от адвокати на Уайнстийн са също Памела Маки, защитавала интересите на звездата от НБА Коби Брайънт, и бившият прокурор от Манхатън Дънкан Лавин.

Следващото изслушване по делото е насрочено за 7 март, а процесът срещу Уайнстийн най-вероятно ще започне през месец май.

Източник: Мonitor
Снимка: АП

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !