Деси Слава не смее да запее пред Мими Иванова

24.01.2019 12:25 | Видян 2637 пъти

Деси Слава не смее да запее пред Мими Иванова

Малцина знаят, че Деси Слава е племенница на естрадната певица Мими Иванова, от която има невероятен респект до ден-днешен. И въпреки славната си кариера, фолк дивата все още се притеснява да пее пред именитата си леля. Признава, че изпитва невероятен респект и гледа на нея като на свой учител.

„До 5-6 клас тя живееше в моя роден дом в Хисаря. И аз много съжалявам, че не съм открила таланта й по-рано. Аз бях толкова заета тогава, колкото е тя сега”, споделя Мими Иванова пък за по-младата си колежка в гилдията, която е дъщеря на една от сестрите й.

Навремето Мими била буквално затрупвана от ангажименти и едва смогвала да се връща до родния Хисаря, където през цялото време с трепет и обожание я е чакала бъдещата фолк звезда.

„Ходех там за по ден, за по два, и не смогвах с нищо. А детето е стояло отстрани, гледало е”, припомня си певицата. А Деси Слава всеки път притаявала дъх при вида й.

„Беше много сладка още като малка. И никога не посмя да запее пред нас с Развигор. Притесняваше се много”. А Развигор чува Деси как пее народни песни още като съвсем малка и буквално бил пленен от таланта й. Затова и двамата с Мими щедро насърчили таланта й да се развива именно с музика в живота си.

Но не само за музика, но и за външен вид Деси се стараела да подражава на популярната си леля. И в по-късен етап дори й признала, че се е учела не само да пее като нея, но и да се гримира.
 
„Гледала ме е редовно как пея, как се приготвям преди концертите си и е повтаряла видяното. Деси е изключително талантлива, много е различна от повечето изпълнители в България”, казва Мими Иванова, която не сме чули нито веднъж до този момент да се изкаже лошо за не по-малко именитата си племенница.

Припомняме, че преди време Деси Слава трябваше да влезе в образа на колежката на именитата си леля – Ваня Костова, докато участваше в шоуто за имитации „Като две капки вода”. Тогава Мими я похвали, но и леко я скастри, за да я накара да извади най-доброто, на което е способна.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !