Деси на Плевнелиев: Наталия Гуркова ми открадна проекта

23.01.2019 17:02 | Видян 3428 пъти

Деси на Плевнелиев: Наталия Гуркова ми открадна проекта

„Наталия Гуркова ми открадна проекта! Идеята за новото й предаване изцяло копира „Истории на успеха“. Заради нея оставам без работа“, ядосвала се съпругата на бившия президент Росен Плевнелиев Деси Банова, узна HotArena.

Близки до нея разкриха, че бившата синоптичка била дълбоко обидена на Наталия Гуркова заради новия формат „Те са“, чиято концепция била идентична с тази на авторското предаване на Деси. „Възползваха се от моето майчинство, за да откраднат идеята и аудиторията ми“, гневяла се Деси, писа „Галерия“.

Вдовицата на разстреляния Джордже Михалевич обяви съвместния си проект с режисьора Стилиян Иванов миналата седмица.

В „Те са“ под формата на интервюта ще бъдат представяни утвърдени в своята област хора, които ще говорят за пътя си към успеха.

„Това не винаги ще бъдат добре познатите лица от екрана“, обясняват от екипа на предаването, което стартира на 1 февруари и ще се излъчва всеки петък в Ютюб и Фейсбук.

В действителност така представен, проектът на Наталия Гуркова много напомня на „Истории на успеха с Деси Банова“.

Бившата синоптичка също канеше хора, които са постигнали много да разкажат за своя път към успеха. Друго съвпадение е, че предаването се излъчваше в петък, както и това на Наталия.

Другото общо е, че и двете нямат журналистически опит. Сега, когато предаването на Деси има своя аналог, авторското й предаване трябва да претърпи сериозни промени, за да намери място отново в програмата на НОВА.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !