Меган не присъства на рождения ден на Кейт

22.01.2019 17:30 | Видян 2519 пъти

Меган не присъства на рождения ден на Кейт

За сложните отношения между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл се говори все по-често. Според някои медии бившата звезда от сериала Костюмари отдалечава принц Хари от брат му Уилям.

Дали това е така, от Двореца не коментират. Факт е обаче че Меган Маркъл не е присъствала на рождения ден на Кейт Мидълтън, пише OK Magazine.

Според близки до кралската фамилия, Кейт и Меган доста се съревновават, но от време на време се появяват за съвместни снимки. Усмихват се на тях, но според мнението на феновете им, това е просто протоколно.

Новината, че херцогинята на Съсекс и принц Хари не са присъствали на празника на Кейт още повече даде повод за съмнение дали отношенията между двете семейства са добри.

Все още не е ясно дали е била отправена покана към Меган и Хари и те просто са преценили да не присъстват или изобщо не са били поканени.

За рождения си ден Кейт Мидълтън не е устройвала голямо парти, а е събрала само най-близките си приятели.

В някои британски издания дори излезе информация, че Кейт и Меган настройват съпрузите си един срещу друг. Официалната информация е, че подобни слухове не са истина и от Двореца подчертават, че херцогините се разбират чудесно.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !