Виктория Бекъм: Слуховете за развод не ме притесняват

22.01.2019 10:31 | Видян 1808 пъти

Виктория Бекъм: Слуховете за развод не ме притесняват

Дейвид и Виктория Бекъм няма да се развеждат. Това потвърди бившата спайска пред седмичното списание на The Guardian и уточни, че не се притеснява от поредните слухове за раздяла, защото е свикнала.

„Това, което се говори, наистина ме отегчава. Но гледам да не се въвличам във всички тези спекулации и оставям това на PR екипа ми“, казва тя.

Дизайнерката обяснява, че е свикнала да чува какви ли не неща за семейството ѝ и ги приема съвсем нормално, защото тя е известна личност и животът ѝ се „следи под лупа от години“.

„Хората се интересуват от личния ни живот, което доста често е работило в моя полза, но понякога се получават подобни ситуации, които са ми много неприятни. Но няма да позволя слуховете да ми повлияят негативно. Човек трябва да се научи да упражнява строг контрол над тези неща, защото хората вярват на това, което четат и е наистина дразнещо“, казва още Виктория.

Бившата певица споделя, че като дизайнерка няма много свободно време и стои все по-малко у дома.

„Ангажиментите ми са наистина много и се прибирам късно вечер. Никога не готвя. Как си представяте да успявам да вместя и това в графика си? Готвех преди, когато още живеехме в Испания. Но Дейвид е страхотен в кухнята, наистина може да готви“, коментира още тя.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !